Träning med petra

Grupper 

"Jag älskar att känna mig sådär levande och nöjd som efter ett härligt träningspass, svettig med må-bra hormoner som rusar genom kroppen".
Min önskan är att alla ska få uppleva den känslan- träning är fantastiskt!

 

Jag brinner för att fler människor ska få upp ögonen för träning och hälsa, och min filosofi är att träning ska göras med ett fokus på glädje, funktion och upplevd känsla, för att reducera negativ kroppsuppfattning, hitta sin inre och kroppsliga styrka, och hela tiden vara medveten om sina framsteg och få ut extra energi av just det.

 

Jag hjälper Dig eller Ditt företag att förbättra hälsan, minska övervikt, öka stabilitet, rörlighet och styrka, samt bli/vara skade –och smärtfri. Små eller stora problem, önskningar eller mål- hör av dig så hittar vi en lösning!

gallery/online_small
gallery/kurs_small
gallery/träning 200x200