Hösten 2018 

Lunchfys

Vi river av ett högintensivt träningspass under lunchen. Inriktningen är styrka och en del flås med inspiration från Crossfit. Perfekt sätt att få in träningen under dagen, att testa på lite nya moment, utmana dig själv, eller bara få dela träningsglädjen med andra. Övningarna anpassas efter din nivå - alla kan vara med!
Vi håller till i studion, och
lån av handduk och hygienprodukter ingår.
Gruppen är så kallad team training, vilket innebär att vi nyttjar gemenskapen och peppen från varandra, men fortfarande är få deltagare, max 10 st. 

 

Pågår: v.35-42, start 29/8, 8 tillfällen
Tid: Onsdagar kl.11:30-12:15
Plats: Studio Johanna Rapp, Storgatan 34
Pris: 1200 kr 
Anmälan: info@petrahagfeldt.se

Begränsat antal platser

Livsstilsförändring - viktnedgång


Det här är gruppen för dig som behöver gå ner i vikt och skapa hälsosamma vanor, och kanske inte trivs på det traditionella gymmet. Fokus ligger på att bygga en önskad livsstil, och att behålla denna i längden. Hållbar och rolig träning, mental träning, kost och återhämtning är alla viktiga delar som ingår under dessa 12 veckor.

PT Small Group blandar fördelen med individuell coaching med stödet från en liten grupp. Tillsammans med max 5 andra lär du dig om motivation, vardagsmotion och träning, näringslära och mycket annat. Vi tränar ihop i en lugn och mysig miljö och peppar varandra längs vägen.

Pågår: v.36-47, start 3/9, 12 tillfällen
Tid: Måndagar kl.18:00-19:00 

Pris: 3600 kr
Gruppform: Small group 3-6 deltagare
Anmälan: info@petrahagfeldt.se

Begränsat antal platser

Övriga starter hösten 2018

 

Small group

3D-träning

 

Team training

Lunchfys Omgång 2, vecka 43

 

Hör av dig för att lämna intresseanmälan för dessa.